Λίγα λόγια για εμάς

Image

Πολυχώρος Κιβωτός

Πολυχώρος Κιβωτός
Τηλ.: 21 0777 6213, 693 457 7071

Διεύθυνση
Αιτωλίας 3, Αθήνα 115 26

 

Λίγα λόγια για εμάς!

Το κέντρο διδασκαλίας της Ε.Ν.Γ. Πολυχώρος ΚΙΒΩΤΟΣ, ιδρύθηκε το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια με αμείωτη προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα και ανεξάντλητη αγάπη και ΣΕΒΑΣΜΟ για τη νοηματική γλώσσα και τους ανθρώπους που έρχονται κοντά μας, επιλέγονται κατάλληλοι εκπαιδευτές,  με την ευθύνη ενός ειδικού στη νοηματική γλώσσα, ο οποίος είναι και ο πρωτεργάτης της ιδέας και του έργου που λέγεται Πολυχώρος ΚΙΒΩΤΟΣ.

Οι συνεχείς προσπάθειές μας για την εμπεριστατωμένη καταγραφή και διάσωση της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, μας οδήγησαν στην πραγματοποίηση ενός σημαντικού επιστημονικού βήματος. Συγκεκριμένα, στην Κύπρο,  και ύστερα από Πρόγραμμα που διήρκησε τρία χρόνια και αφορούσε στη μελέτη και καταγραφή της Κυπριακής Νοηματικής Γλώσσας (Κ.Ν.Γ.), εκπονήθηκε και δημοσιεύτηκε σε ηλεκτρονική μορφή, Γραμματική και Λεξικό.

 Στις εξετάσεις επάρκειας στην Ε.Ν.Γ. το Σεπτέμβριο του 2013 μία νέα νομοθετική ρύθμιση ορίζει το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ) ως το αρμόδιο για τη διεξαγωγή των παραπάνω εξετάσεων, μέσω του ΕΟΠΕΕΠ με την επιστημονική εποπτεία του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Εμείς εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, με υπομνήματα προς τις αρμόδιες αρχές, για την άμεση εφαρμογή του νόμου, διασφαλίζοντας το επιστημονικό υπόβαθρο της διαδικασίας καθώς και την οργανωμένη και δίκαιη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Το ήθος, η συνέπεια, η εργατικότητα, και η πειθαρχία είναι τα βασικά εφόδια για μια «δημιουργική» επιτυχία. Με την ευκαιρία αυτή,  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους σπουδαστές που φοίτησαν με επιτυχία στο κέντρο μας και φυσικά αυτούς που τώρα μας έχουν επιλέξει για την εκπαίδευσή τους.

Τμήματα Ε.Ν.Γ.
Τμήματα Ε.Ν.Γ.

ΦΟΙΤΗΣΗ & ΕΠΙΠΕΔΑ

 
Τμήματα κωφών
Τμήματα κωφών

ΦΟΙΤΗΣΗ & ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Πραγματοποιούνται μαθήματα για ενήλικους κωφούς / βαρήκοους.